Eget forum for instruktører

Vi i NPSF har opprettet en egen lukket facebook-gruppe for instruktører. Med dette ønsker å skape en plattform hvor instruktører kan samles, få inspirasjon og spørre om råd. Dette skal fungere som en faglig resurs for instruktører og studio-eiere som driver med pole. På denne måten kan vi bidra til økt kompetanse samtidig som vi gir instruktører fra pole-studioer rundt om i hele landet muligheten til å dele sine erfaringer på et forum.

NPSF's nye instruktørrepresentant Amalie Nilssen Hagesæther

NPSF’s instruktørrepresentant Amalie Nilssen Hagesæther

I denne gruppen vil forbundets instruktør-representant Amalie Nilssen Hagesæther være tilgjengelig for å besvare spørsmål og eventuelt sende videre saker til forbundets styre.

Amalie  har har instruert i pole dance/fitness i omtrent 6 år, både i Bergen, Oslo og Stavanger. I 2014 tok hun sølv i Norgesmesterskap i Pole Sport. Hun er utdannet fysioterapeut ved Høgskolen i Bergen, og holder for øyeblikket på å fullføre Personlig Trener 1 gjennom Høgskolen i Nesna.  Tidligere har Amalie vært turntrener for barn og unge, og hun er også sertifisert klatreinstruktør.

«Grunnen til at jeg nå ønsker å være instruktør-representant for Norges Pole Sport Forbund, er at jeg ønsker å bidra til et høyt faglig nivå hos alle pole (og aerial) instruktører landet over. Den aller viktigste jobben vi gjør som instruktører, er å sørge for at elevene praktiserer sporten på en trygg måte, og minimalisere risikoen for skader. I tillegg er det viktig at en instruktør er motiverende og utfordrende, på en slik måte at eleven opplever mestringsfølelse, og får lyst til å oppnå mer. Med mange års erfaring som instruktør, håper jeg at dette er noe jeg kan bidra med å spre til alle Norges instruktører».

Ønsker du å bli medlem av denne gruppen kan du sende en mail til Amalie pr e-post; instruktorer(at)polesportnorge.no