NPSF høst-kickoff 22.-23.august

NPSF kickstarter høstsemesteret med en helg med workshops og photoshoot! Grip sjansjen til å forevige dine favorittricks på stanga med den anerkjente fotografen Millie Robson og lær nye ting av norgesmesterne Herdis Jenssen, Ida Koppang og Sebastian Müller.

Meld deg på her

For å få medlemspris ved booking må du angi en promokode. Send mail til info@polesportnorge.no for å få promokode.

Pandora´s box med Herdis Jenssen

Tid: Lørdag 22.august kl 12:00-13:30
Sted: Sometimes Pole Studio
Pris: 300 kr for NPSF-medlemmer
400 kr for ikke-medlemmer
Nivå: Intermediate/avansert

Herdis har drevet med pole siden 2009 og kan igjennom sin pole-erfaring med kurs, sertifisering, workshops, masterclasses og privattimer med noen av de største pole-utøverne/turnerne i verden, kan hun skilte med gode kunnskaper på et etterhvert rimelig høyt nivå! Herdis har deltatt i flere konkurranser og vant i år i kategorien Elite Masters i NM. På denne workshopen kan du vente deg en rekke morsomme og spennende elementer, fra lett til avansert. Garantert en time med mye gøy!

Doubles workshop med Ida Koppang og Sebastian Müller – vinner av Doubles Elite 2015

Tid: Søndag 23.august kl 12:00-13:30
Sted: Sometimes Pole Studio
Pris: 300 kr for NPSF-medlemmer
400 kr for ikke-medlemmer
Nivå: Åpent for alle nivå

Ida og Sebastian ble i år norgesmestere i doubles i år og imponerte med sine doubles tricks og tilstedeværelse på scenen under NM. De skal lære bort noen av tricksene de selv gjorde på NM. Bli med og lær doubles av norges flinkeste doublespar!

Photoshoot med Millie Robson

Tid: Lørdag 22.august og søndag 23.august kl 14:00 – 18:00
Sted: Sometimes Pole Studio
Pris: 1300 kr for NPSF-medlemmer
1600 kr for ikke-medlemmer

Nå har du endelig mulighet til å forevige dine favorittricks med en av de mest anerkjente polefotografene i verden: Millie Robson! er en av de mest anerkjente fotografene i pole-verden. For å se noe av det hun har gjort, ta en titt på www.millierobson.com.

Millie fotograferer 3 personer i timen, det vil si at 3 personer deler en time sammen. Alle får 5 ferdig retusjerte bilder. Book photoshooten her (lenke kommer) og deretter sender du mail til info@polesportnorge.no for å gi beskjed om hvilket tidspunkt du ønsker og om det evt er personer du vil dele timen med.